Alig tud felkelni az ágyból a várandós Horváth Éva

terhesség Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós szépség terhessége utolsó szakaszában jár, bármelyik percben megszülethet a kisfia. Éva persze alig várja a megható pillanatot.

Horváth Éva boldogabb, mint valaha, terhessége alatt is kiegyensúlyozott és boldog volt, és rengeteg csodaszép fotót tett közzé magáról.

A mindenórás Horváth Éva Forrás: Instagram/evahorvathofficial

"Egyáltalán nem félek a szüléstől, tudom, hogy minden rendben lesz, és alig várom, hogy a kezemben tarthassam a gyermekemet – nyilatkozta a csinos modell-műsorvezető a Ripostnak. – Tíz kilóval mutat többet a mérleg, és ebben az időszakban már az a legkényelmesebb, ha fel sem kelek az ágyból. Sokszor a járás is nehezemre esik. De nem panaszkodom, hiszen ez életem legboldogabb szakasza. Minden kellemetlenség eltörpül a hatalmas öröm mellett" – tette hozzá Éva, aki bármelyik pillanatban életet adhat kisbabájának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.