Csütörtökön kezdődik Sarka Kata és Hajdú Péter válópere

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekelhelyezésről, gyerektartásról és a vagyonmegosztásról tárgyal majd Sarka Kata és Hajdú Péter a bíróságon.

Úgy tudni, a házaspár a gyerekek ügyében már tárgyalótermen kívül megegyezett, Hajdú kéthetente, szombaton és vasárnap láthatja majd a jövőben Noncsit és Dávidkát, utánuk pedig fejenként 75 ezer forintot fog fizetni, ami összesen havi 150 ezer forint gyerektartást jelent Sarkának – írja a Blikk. A lapnak állítólag egy közös ismerősük mondta el mindezt.

Hajdú Péter, Sarka Kata és a gyerekek Forrás: Origo

"Peti 150 ezret fizet majd gyerektartásra, amit a bíróság valószínűleg augusztustól visszamenőlegesen állapít meg, hiszen Kata júliusban költözött el otthonról. A hivatalos összeg azonban még változhat, ugyanis a bíróság dönthet úgy, hogy a gyerekek nem olyan életszínvonalat szoktak meg, amihez elég a fejenként havi 75 ezer forint" – nyilatkozta a a bennfentes, és azt is elmondta, a műsorvezető csak kéthetente látja a gyerekeket, azonban mindent megvesz nekik, amire csak szükségük van, hogy semmiben se szenvedjenek hiányt.

Az érintettek nem nyilatkoztak a témában, csak annyit mondtak, nehéz nap lesz ez számukra, hiszen tíz közös évet zárnak le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.