Gwyneth Paltrow megválna indusztriális hangulatú loft lakásától

Gwyneth Paltrow New York luxusotthon eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztárok egyszerűen nem tudnak leállni az ingatlan-adásvétellel – most éppen Gwyneth Paltrow szeretne megválni sikkes New York-i otthonától.

A Manhattan Tribeca nevű negyedében található luxusotthon igazi kuriózumnak számít a New York-i lakások között, az ingatlan ugyanis elképesztően hatalmas. A 1184 négyzetméteres, loft stílusú villához 160 négyzetméternyi külső terület is tartozik. A házat a színésznő még exférjével, Chris Martinnal vásárolta 5,1 millió dollárért 2009-ben.

Forrás: bhsusa.com

Magában az épületben két külön lakást alakítottak, a színésznő pedig most magától az egész épülettől szeretne megválni.

Forrás: bhsusa.com

Az ingatlant még 1887-ben építette egy Alexander Halliday nevű italkereskedő, aki ebben az épületben nyitotta meg kereskedését. Az 1900-as évek közepén aztán Henry Heide Candy Company nevű cukorkagyárának adott otthont.

Forrás: bhsusa.com

Mint oly sok másik loft lakás esetében is, a lakóotthonná való átalakítás során ebben az ingatlanban is direkt meghagytak olyan részleteket (mint például a nyers téglafal), amelyek egyfajta indusztriális hangulatot kölcsönöznek a lakásnak.

Forrás: bhsusa.com

Ezt a nem mindennapi otthont Paltrow 25 millió dollárért árulja.

Forrás: bhsusa.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.