Fotósorozat valódi nőkről: ilyen a valódi test fehérneműben

fehérnemű test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb kampány látott napvilágot, ami képes elrugaszkodni a művi tökéletességtől. Az egyik fehérneműmárka ugyanis valódi nőket választott modellnek. Mindegyikük másért szép, de a lényeg, hogy egytől egyig gyönyörűek és természetesek.

Egyre nagyobb divat a természetesség, és az, hogy kiűzzék az emberek fejéből a tökéletesség iránti vágyat. Senki sem hibátlan ugyanis, csak a plakátokon megjelenő modellek, akik a számítógépnek köszönhetik a kifogástalan bőrüket és alakjukat. A valóságban ugyanis ők sem tökéletesek. Szerencsére egyre többen választanak valódi, hétköznapi nőket modellnek, ilyen a Lonely fehérneműmárka is. Kampányukban különböző korú és testalkatú nők jelennek meg, hol egy kis felesleggel, hol pici cicikkel, de mindegyikük gyönyörű éppen azért, mert mások és természetesek.

/1704/Fot_s201745135124

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.