Kezdd el az ünnepi készülődést - Szívmelengető húsvéti dekorációk

inspiráció otthon húsvét húsvét2017 dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vidám tavaszi árnyalatok és üde, színpompás virágok - közeledik a húsvét, ideje hát tavaszi, ünnepi díszbe öltöztetned az otthonodat. A következőkben a lakás húsvéti dekorációjához szeretnék egy kis inspirációt adni.

A húsvéti dekoráció elengedhetetlen kellékei: a hímes tojások, a gyönyörű tavaszi virágok, valamint a cuki nyuszis, baris, esetleg csibés kiegészítők. Nos, a következő összeállításban ezekből nem lesz hiány. Ötletmerítés közben azonban a mértékletességről azért nem szabad elfeledkezni.

Forrás: Press Loft

Az ünnepi hangulathoz egyáltalán nincs szükség arra, hogy az otthonod minden zegzugát teleaggasd díszekkel, a hangulat megteremtéséhez egy-két jól kiválasztott üde, pasztell színű kiegészítő és néhány szál barka vagy aranyeső is elegendő lehet.

De azt se felejtsd el, hogy ha lakásodat ünnepi díszbe szeretnéd öltöztetni, nem feltétlenül kell kizárólag dekorációs tárgyakban gondolkodnod. A hétköznapi kiegészítőkön is csavarhatsz egyet - például egy nyuszi alakú sótartóval - és lám, a húsvéti hangulat észrevétlenül be is lopózott az otthonodba.

Megjött a kedved? Nézd végig a képeinket, és inspirálódj belőlük bátran!

/1704/Sz_vm201745175923

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.