Áll a bál Medveczky Ilona kivillanó mellbimbója miatt

Forrás: Polyák Attila/Origo -
mellbimbó Medveczky Ilona villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kálmán Imre Teátrum megnyitóján olyan történt Medveczky Ilonával, ami még sosem: félrecsúszott a ruhája, és kivillant a mellbimbója.

A művésznő először szólalt meg a kínos eset miatt, szerinte a melleivel kapcsolatos felhajtás nem méltó a nívós eseményez.

Medveczky Ilona először nyilatkozott kivillanó mellbimbójáról Forrás: Polyák Attila/Origo

"Nem is a divatbaki miatt érzem rosszul magam, hanem amiatt, hogy olyan cikket közöltek az ünnepségről, ami egész egyszerűen méltatlan. Való igaz, hogy kissé félrecsúszott a ruhám, és kivillant az, ami nem tartozik a közönségre. Erről persze azonnal készítettek egy fotót a bulvárlapok. Én pontosan tisztában vagyok vele, hogy hírértékkel bír az efféle jelenet, csak az bánt, hogy senki nem jött oda megkérdezni tőlem, hogy miért vagyok ott a megnyitón, mit tettem le az asztalra az elmúlt hetvenhat évben, netán miért villant ki a mellem. Pedig mindenre választ adtam volna! Ehelyett csak annyit közöltek a színházi eseményről, hogy kilátszott a mellem, és amikor észrevettem, hogy fotóznak, agresszívan kirohantam a teátrumból. Ebből nyilván egy szó sem igaz, és sajnálom, hogy csak ennyit fogtak fel mindenből egyes újságírók. Remélem, egyszer majd a több évtizedes munkásságomról is érdeklődnek" - mondta csalódottan Medveczky Ilona a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.