Ashley Graham felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ leghíresebb plus size modellje gond nélkül megmutatta meztelen testét a V Magazine felkérésére. Korábban már mutattunk pár pucér képet Ashley Grahamről, most viszont a sorozat további részei is láthatók a sztár Instagram-oldalán.

Megvillantotta a mellbimbóját, és a narancsbőréről beszélt a V Magazine-nak Ashley Graham, aki korábban azt is bevallotta, hogy tízéves korában molesztálták.

A teltkarcsú szépség nem rejtegeti testét, büszkén vállalja idomait. Legutóbbi meztelen fotósorozatából pedig előszeretettel tesz közzé képeket a közösségi oldalán:

Be comfortable in your OWN skin.. #beautybeyondsize

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Ashley korábban egy olyan videót osztott meg az Instagram-oldalán, amelyen egy szál fehérneműben twerkel. A rajongói imádták a felvételt, egy nap alatt több, mint 200 ezren tekintették meg. Itt nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.