Ellie-Jean Coffey lassított felvételen fut piros fürdőruhában - Videó!

Forrás: Instagram/Ellie-Jean Coffey -
lassított felvétel fürdőruha futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellie-Jean Coffey az egész világ fantáziáját felborzolta egyetlen rövidke videóval: a dögös bögyös sztár a tengerparton fut, lassítva, piros fürdőruhában. Pamela Anderson már a múlté!

Igazi Instagram-sztár Ausztráliában Ellie-Jean Coffey, és csak egy lassított felvételt kellett feltennie az Instagramjára ahhoz, hogy az egész világ megismerje. Az egykori Baywatch-fanok most egyébként is lázban égnek a film miatt, ezt a hullámot lovagolta meg a szexi szőkeség.

Ellie-Jean Coffey tehetsége kidomborodik Forrás: Instagram/Ellie-Jean Coffey

Ellie piros, egyberészes fürdőruhát húzott, kiment a tengerpartra, és futott. Mindezt persze lassított felvételen mutatta meg a rajongóknak, akikből egyre több és több van a videó hatására. Pamela Anderson is megirigyelhetné azokat a hullámzó idomokat!

Belevaló, felnőtteknek szóló film lesz az új Baywatch

Alig hasonlít majd a kilencvenes évekbeli tévésorozatra, viszont belevaló, felnőtteknek szóló produkció lesz az új Baywatch-film – erről beszélt Zac Efron, aki Dwayne Johnsonnal együtt szerepel majd a moziban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.