Liu Jelin 50 évesen is tininek néz ki: Fotó!

fotó szexi Liu Yelin sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan irigykednek, amikor meglátják Liut. Akkor meg aztán végképp elcsodálkozik mindenki, amikor megtudják a korát. Ez a nő egyszerűen hihetetlen!

Az 50 éves Liu Jelin szerencsés helyzetben van, hiszen pontosan úgy néz ki, mint egy huszonéves lány. Sokan kíváncsiak a titkára, hogy minek köszönhető a szemtelenül feszes teste és a kisbabás arca. A kínai nő pedig nem is rejtette véka alá a valóságot.

Liu Jelinnek nem kell aggódni a strandszezon miatt Forrás: Weibo.com

Elárulta, hogy mindennap két órát tölt testedzéssel, ezt a szokását pedig immáron 20 éve tartja. A szorgos munka pedig fokozatosan megtette a hatását: ahogy idősödik, egyre fiatalabbnak néz ki.

Senki nem mondja meg, hogy 50 éves múlt Forrás: Weibo.com

Természetesen a genetika is közrejátszik a nő bőrének feszességében, hiszen az arcán sem látni az öregedés jeleit, ami valószínűleg családi örökség.

Úgy néz ki a fia mellett, mintha egy korosztály lennének Forrás: Weibo.com

Azt is bevallotta, hogy gyakran a fia barátnőjének nézik, ami miatt a gyermeke nyilvánvalóan nagyon büszke rá. Liu egy nem mindennapi anyuka, akiről érdemes példát vennünk. Legfőképpen azért, mert kitartóan dolgozik az egészségéért és a sportos alkatáért.

Láttál már nála szebb modellt? Pedig 59 éves, és nagymama!

Eddig azt gondoltad, hogy a modellpálya csak a fiataloké? Erre cáfol rá az 1955-ben született Yasmina Rossi, aki még a tizenéveseknél is káprázatosabban fest a fotókon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.