színésznő fogyás színész elhízott sztárok hízás egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárokat úgy képzeljük, hogy tökéletesek, karcsúak, mindig ragyognak, és képesek leplezni a hibájukat. Nos, aki eddig nem tudta volna, a sztárok is emberek, akiknek sok mindennel akad gondjuk, többek között a súlyukkal. Olyan hírességeket mutatunk, akiket soványan ismertünk meg, de ma már ez a jelző egyáltalán nem illik rájuk.
Christina Aguilera



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Simpson

Na, mi még pontosan emlékszünk arra a szemtelenül tökéletes hátsójú Jessica Simpsonra, aki parányi sortban enyelgett a kocsmában a These Boots Are Made For Walkin'-t énekelve. Az autómosós részről ne is beszéljünk. Hét évvel később ugyanez a produkció a jelenlegi alkatával inkább ciki, mint szexi lenne.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kelly Clarkson

Az énekesnő sosem volt egy kimondottan vékony alkat, és ennek ellenére is képes volt ismertté válni. A fellépésein rendszeresen mutatkozott hasat villantó pólóban. Látványos súlygyarapodása miatt ez a ruhadarab az elmúlt években teljesen kikopott a ruhatárából. Szerencsére a mosoly maradt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fergie

Fergie-nek hiába van évente több időpontja a plasztikai sebészetre, az "asszonyosodást" ő sem kerülheti el. A néhány évvel ezelőtti csajos testalkat mára mellben, csípőben és derékban is vaskosabb lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! A világ leghíresebb férfi alsótestei! Kattints a galériáért!


Nelly Furtado





Forrás: AFP
Forrás: AFP


Tori Spelling


Befolyásos producer apja nélkül valószínűleg kicsit többet kellett volna tennie a színészi "karrierért", mint szépen pislogni apucira. Két kultsorozaton kívül jó néhány plasztikai műtétet tudunk felsorolni a neve mellett. Viszont még ennyi sem volt elég, hogy megőrizze lányos alakját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Aretha Franklin

A soulkirálynő fiatalkori képeire nézve egyből látszik, hogy ő is a problémás testalkatú sztárok közé tartozik. Az élet élvezetéhez hozzátartozik az evés élvezete is, amiről az énekesnő sokat tudna mesélni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Aretha fiatalon és 2005 májusában

Tipp! Az első fotók Beyoncé kislányáról! Kattints a galériáért!




Forrás: AFP
Forrás: AFP

2011 május és 2012 január

Kathleen Turner

A nyolcvanas évek gyönyörű színésznőjét A smaragd románca vagy A Nílus gyöngye című filmből ismerik sokan. A karrierjét erotikus thrillerrel indító, egyből szexszimbólumnak kikiáltott színésznő életét tíz évig tartó betegség keserítette meg, ami az alkoholizmusba űzte. A betegséget leküzdötte, de a súlyával azóta sem tudott mit kezdeni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sinead O'Connor

Egyetlen dalt biztosan mindenki ismer a különleges nevű énekesnőtől, akinek bájos arca, gyönyörű szemei és rövid haja is örökre beleégett a retinánkba. Ideje lenne ezt a képet felülírni most, hogy az énekesnő új lemezt mutatott be. A baj csak az, hogy annak a fiatal lánynak külsőre mintha semmi köze nem lenne mostani önmagához.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Val Kilmer

Nehéz lenne ma elhinni, hogy Val Kilmer egykor belefért Batman ruhájába. Ma ezt a "mutatványt" nem kockáztatná meg ő sem. A sztár az elmúlt tíz évben folyamatosan hízott, az idei Grammy-gálán szinte felismerhetetlen volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Alec Baldwin, William Baldwin és Stephen Baldwin

A Baldwin fivérek hollywoodi aranyifjakként a nyolcvanas, kilencvenes években ripityára törték a női szíveket. A génállományukban viszont nemcsak a szívdöglesztő külső, hanem a csúnya öregedés és az elhízásra való hajlam is kódolva van. Máskülönben hogyan is hízhatnának el ennyire hasonló módon?

Forrás: AFP
Forrás: AFP


És akinek sikerült: 40 kilót fogyott a híresség! Kattints a galériáért!


A fejünkbe vettük, hogy lefogyasztjuk az országot!

Te hány kilótól szeretnél megszabadulni 3 hónap alatt?

Mondd el nekünk, és mi minden segítséget megadunk neked céljaid eléréséhez!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon, és adjatok
tanácsokat és kitartást egymásnak is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.