Polyák Lilla szerelme, Gömöri András Máté kigyúrta magát - Fotó!

izom Gömöri András Máté gyúrás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla szerelme, Gömöri András Máté hatalmas akaraterővel elképesztő izmokat növesztett. Íme, a kemény munkájának eredménye!

Gömöri András Máté régóta keményen edz azért, hogy hamarosan a TV2 egyik új műsorában, a Ninja Warriorban bizonyíthasson. Polyák Lilla kedvese falat mászik, íjászkodik és még konditerembe is jár, hogy jó formába kerüljön.

Gömöri András Máté kigyúrta magát Forrás: facebook/Gömöri András Máté

A műsorban szüksége is lesz a jó fizikumra, hiszen a világon eddig teljes egészében csak hatan teljesítették a megpróbáltatásokat. A harcosok viadala embert próbáló erőt és kitartást igényel, ezért a 24 éves színész már most készül a megmérettetésre, és naponta többször is edz.

"Reggel 5 körül kelek, hatra a teremben vagyok, olyan 8-ig edzek, és 10-kor a színházban vagyok" - mesélte Máté a TV2-nek. Mátétól nem állt távol soha a mozgás, már gyerekkora óta sportol, és hiszi, hogy a jó fizikum a színpadon is szükséges. "Fontos, hogy a színésznek magának is igénye legyen arra, hogy jól nézzen ki" - véli a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.