Halászbástya fotó Mihalik Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotó került fel Mihalik Enikő közösségi oldalára: nem csoda, hogy a magyar rajongók meghatódtak a fotó láttán. 

Mihalik Enikő híres modellként járja a világot, elég kevés időt tölt itthon. A fotóinak nagy százaléka is külföldön készül, így ritkán láthatjuk hazai földön pózolnia a szexi szépséget. Nemrég azonban felkerült az oldalára egy különleges fotó, amitől minden hazai rajongója elájult.

I proposed lol @adrienn.mb

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

A nem mindennapi felvételen Enikő egy barátnőjével a Halászbástyához látogatott el, hogy megcsodálja a fővárosi naplementét. A róluk készült naplementés kép egyszerre meghitt és aranyos, ezzel pedig a rajongók is egyetértettek.

"Halászbástya, so romantic" - írja az egyik kivetője.

Mihalik Enikő megmutatta a párját: így csókolóztak - Fotó!

Mihalik Enikő eddig nem tárta a követői elé a magánéletét, de most végre megmutatta, ki élete párja. Instagram-oldalán tett közzé magukról egy romantikus fotót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.