fashion week hajfonás Nyár fonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért imádjuk a hajfonatokat? Mert az elegánstól a fesztiválos hippistílusig számtalan módon készíthető el, így bármilyen eseményre jó választás lehet. Ráadásul már a klasszikus hármas fonásból is rengeteféle frizurát lehet csinálni, és akkor a különlegesebb fonástípusokról még nem is beszéltünk. A fonás a lehetőségek tárháza, így érdemes kísérletezni vele!
  • Koszorú

Haladóbbaknak ajánlott, és némi gyakorlást fog igényelni, de aztán magadnak is könnyen el fogod tudni készíteni ezt a bohókásan elegáns koszorút, ami például egy nyári esküvőre tökéletes választás. A lépéseket ebből a videóból ellesheted.

  • Copfos és kontyos francia

Nagyon mutatós és nem is annyira bonyolult a francia, másnéven parketta fonással felturbózott copf, vagy konty. A copfnál akár elől-hátul is csinálhatsz egy-egy fonást, a kontyod pedig lehet laza vagy éppen szoros az esemény hangulatától függően.

  • Halszálka fonás

Ezt a laza fonást is többféleképpen lehet megcsinálni. Ha csak alul fonod, fent pedig lazán kócosra hagyod a hajadat, akkor szuper fesztiválcopfod lehet. Ha viszont a fejed tetejétől kezded a fonást, akkor elegánsabb lesz a végeredmény.

  • Holland fonás

A holland fonás az egyik legdivatosabb manapság, amihez valószínűleg az is hozzájárul, hogy Kylie Jenner imádja ezt a frizurát, és tele van vele a közösségi oldala.

Inspirálódj a vörös szőnyegről:

/1707/Hajfo201771111334

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.