Végre hazamehet a kórházból Erdei Zsolt kisfia

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
Madár kisbaba Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen izgultak Vilmoskáért, aki már hetekkel ezelőtt megszületett, de eddig nem hagyhatta el a kórházat. Mostanáig. 

A kisfiú május 18-án született, de mivel koraszülött volt, ezért azonnal lélegeztetőgépre kötötték és az intenzív osztályra szállították. Szerencsére júniusban onnan már kikerült, és átvitték egy másik kórházba, ahol tovább erősödhetett.

Erdei Zsolt kisfia végre elhagyta a kórházat Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

Táplálkozási nehézségekkel küzdött még, amit orvosolni kellett, ám úgy tűnik, hogy végre készen áll arra, hogy a kórházon kívül folytassa az életét:

"Nehéz időszakon vagyunk túl, de végre fellélegezhetünk. Réka mindvégig a kórházban volt Vilmoskával, nagyon aggódott érte. Néha már a tekintetemmel kértem elnézést az orvosoktól, amiért a párom állandóan kérdésekkel bombázta őket. Persze én is nagyon aggódtam a fiamért, de bevallom, ösztönösen érzetem, hogy nem lehet vele nagy baj."

Azt is megtudtuk, hogy az orvosok még néhány napig bent tartották volna a kicsit, de Madárék július 10-én elhozták a kórházból - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.