Ashton Kutcher kiakadt a gyerekeiről publikált fotón: a vizes vb-n készültek a képek

Forrás: Médiaklikk -
Ashton Kutcher Mila Kunis FINA vizes vb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashton Kutcher és Mila Kunis bejárják Budapestet és környékét, amíg a színésznő nálunk forgat, természetesen a Duna Arénába is ellátogattak, ráadásul a két gyermekükkel: ezelőtt nem láthattuk a kicsiket, de elképesztően aranyosak!

Mila Kunis hazánkban forgatja legújabb filmjét, így aki szerencsés, talán még össze is futhat vele. Mivel a sztárpár nem a lakásukban ücsörög a munka után, ezért nem is olyan nehéz beléjük botlani, persze azért kell hozzá szerencse! Élvezik az éttermeket, a bioboltokat, és nem hagyták ki a vizes vb-t sem! Mila Kunis és Ashton Kutcher ellátogattak a Duna Arénába, ráadásul a gyerekeikkel együtt! Ez azért nagy csoda, mert nem szoktak nyilvánosan megjelenni csemetéikkel, eddig még szinte nem is láttuk a kicsik arcát, de most végre megpillanthattuk őket.

Ashton Kutcher nem akar több képet látni a gyerekeiről Forrás: Médiaklikk

Isabelle és Dimitri kaptak egy-egy kabalafigurát is, míg ők azzal játszottak, szüleiket Kemény Dénes szórakoztatta.

Természetesen a kicsikről készült képek bejárták a világot, amitől Ashton Kutcher nem túl boldog.

A sztárapuka Twitteren fejezte ki nemtetszését, nem szeretné, ha gyermekeiről további fotók kerülnének nyilvánosságra. Mindenkit arra kért, hogy ne tegyenek közzé több képet a kicsikről, mert ők nem választották a sztáréletet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.