Összesen 8 dadust foglalkoztat Beyoncé

Forrás: Getty Images/2017 Kevin Mazur/Kevin Mazur -
Beyoncé énekesnő edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő részletek derültek ki Beyoncé és a gyerekek mindennapi életéről. Az ikrekkel 6, Blue Ivyvel 2 dadus foglalkozik. 

Ahogy azt már megírtuk, június közepén születtek meg Beyoncé ikrei: egy kisfiú és egy kislány. A babák egy darabig kórházban maradtak, mert sárgaságban szenvedtek, ám szerencsére egy idő után hazatérhettek az édesanyjukkal együtt.

Így telnek Beyoncé gyermekeinek mindennapjai Forrás: Getty Images/2017 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Nemrég mutattunk fotót arról a luxusotthonról, ahol a sztárcsalád lakik, ám most friss infók is napvilágra kerültek a mindennapi életükről. Kiderült, hogy

az énekesnő összesen 8 dadust alkalmaz,

akik közül 6 az ikrekkel foglalkozik, napi 8 órában, váltott műszakban. A másik 2 pedig Blue Ivy igényeit szolgálja, nehogy a kislány elhanyagolva érezze magát - írta meg a DailyMail.

George Clooney perelni készül a gyerekei miatt

Hatalmas érdeklődés követte azt a fotót, amely a francia Voici magazin címlapján jelent meg a Clooney-ikrekről, illetve a frissen szült édesanyáról. A hollywoodi színész azonban már nem volt olyan boldog a képek láttán, mint a rajongók. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.