Ebben a luxusotthonban él Beyoncé és a család: Fotó!

ikrek otthon Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé és az ikrek végre hazajöttek a kórházból, és úgy döntöttek, Malibun pihenik ki az elmúlt időszak fáradalmait. Ebben a csodás villában élnek: Fotók! 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, világra hozta gyermekeit nemrég Beyoncé, de a kicsik sajnos sárgasággal küzdöttek egy darabig, ezért kórházban kellett maradniuk. Ezt leszámítva a gyerekek makkegészségesek, a hírek szerint egy fiúról és egy kislányról van szó.

Forrás: Trulia Real Estate, Instagram/Beyonce

A kis Blue Ivy is nagyon várta már a kistesókat, de mostmár szerencsére teljes a család öröme, hiszen végre elhagyták az Los Angeles-i intézményt. Éppen ezért a kórházból már egyenesen egy családi ünneplés felé vették az irányt: Malibuban bérelnek egy csodás villát, lélegzetelállító luxussal, medencével, pálmafákkal.

Íme néhány fotó arról a nyaralóról, ami inkább egy kastélyhoz hasonlít. Valószínűleg mi sosem fogunk ilyet élőben látni, ezért érdemes jól megnézni a képeket - írta meg a Today.

/1707/Ebben201776152624
Olasz és francia luxushotelek, amelyek a hírességek abszolút kedvencei http://www.life.hu/otthon/20170627-olasz-es-francia-luxus-hotelek-melyek-a-hiressegek-kedvencei.htmlTe is biztosan elgondolkodtál már azon, hogy vajon mely hotelek azok, melyek a sztárok gyakran irreális elvárásait is képesek teljesíteni, és ezzel időről időre visszacsalogatni magukhoz őket. Bizony, a hírességek az elvárható legmagasabb luxust is kielégítő szállodákat preferálják. Imádják Európát, a történelme és a kiszolgálás egyedülálló minősége miatt. Összegyűjtöttünk néhány olyan hotelt, amelyek akár számunkra is elérhetőek lennének. OtthonOrigoBérelj ki egy szigetet Észak-Walesben!http://www.life.hu/otthon/20170629-berelj-ki-egy-szigetet-eszak-walesben.htmlEz a sziget kiváló azoknak, akik szeretnek elvonulni a társadalomtól, imádják a végtelen tájat és a természet meglepő közelségét. A sziget mindössze 640 dollárba kerül egy hónapra, ez kevesebb, mint egy manhattani lakás bérleti díja. Otthon--Házat bérel Ashton Kutcher és Mila Kunis Budapestenhttp://www.life.hu/otthon/20170705-ashton-kutcher-es-mila-kunis.htmlMila Kunis jelenleg hazánkban forgatja legújabb filmjét Jennifer Aniston férjével és Gillian Andersonnal együtt. A sztármamit férje, Ashton Kutcher és két gyereke is elkísérte erre az időszakra. Otthon--Gwyneth Paltrow felhőkarcolót akar építtetni magának http://www.life.hu/otthon/20170704-gwyneth-paltrow-szomszedja-teljesen-kiborult.htmlAz a hír járja, hogy a híres színésznő olyan palotát akar építtetni magának, amitől többen is kikészültek a szomszédai közül. Otthon--A hónap színe a napsárga – Júliusi lakberendezési tippekhttp://www.life.hu/otthon/20170627-a-honap-szine-a-napsarga-juliusi-lakberendezesi-tippek.htmlA sárga szín a 2000-s években kissé háttérbe szorult, már ami az otthonunkat illeti. Azonban lassan ismét visszatér, megtalálható például a 2018-as lakberendezési színpalettán is. Megmutatjuk, miként érdemes használnod. OtthonOrigoOkos takaróval, a kiegyensúlyozott párkapcsolatért http://www.life.hu/otthon/20170626-okos-takaroval-a-kiegyensulyozott-parkapcsolatert.htmlMinden test különböző, beleértve a tiédet és a kedvesedét is. Éppen ezért, sok pár küzd a hálószobában az ideális paplannal - gyakran komoly konfliktus is származhat az eltérő igényekből. Vannak, akik csupán abból az okból alszanak külön takaróval, mert az egyik fázósabb, vagy épp ellenkezőleg, egy vékonyabbal is beérné. Ezt a fajta különbözőséget használta ki egy cég, ami kifejlesztette az első olyan hűtő-fűtő paplant, melynek két oldala külön szabályozható. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.