Nagy piros háromszög lett Rihannából

fotó ruha Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb jó indulattal sem tudunk sok pozitívumot mondani Rihanna legújabb ruhaválasztása kapcsán. 

Rihanna a Valerian című film európai premierjén vett részt, és az alkalomra egy piros estélyi ruhát választott magának. A dressz azonban számos kérdést vet fel az emberben: például, hogy vajon szándékosan esnek ki belőle a mellei, vagy csak nem volt a méretében?

Íme Rihanna, és a borzalmas ruhája Forrás: AFP

Az is érdekes, hogy a szoknya alatt egy focicsapatnyi gyerek is elférne, egyáltalán nem látni az énekesnő alakját. Úgy fest, mint egy egyenlőszárú háromszőg, amelynek a csúcspontja a sztár melleiben végződik.

Bizonyára van oka annak, hogy az énekesnő rejtegeti a testét Forrás: AFP

Furcsa, hogy Rihanna mostanában direkt olyan ruhákat visel, amelyekben egyáltalán nem látni az alakját. Nemrég készítettünk is egy rövid összeállítást a közelmúltban viselt Rihanna-szerkókból, mert véleményünk szerint a furcsa stílus nem lehet véletlen. Vagy kisbabát vár vagy felszedett prá kilót a szexi sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.