albérlet valóságshow lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
165 négyzetméteres luxuslakásba keresnek bérlőket. Az ingatlant teljesen ingyen kínálják, mindössze egy feltétele van a beköltözésnek.

Az albérlők ingyen költözhetnek be a Citadella-közeli luxusingatlanba, a feltétel pedig az, hogy minden mozdulatukat kamerák figyelik, az adást pedig közvetítik az interneten is.

A lakás-valósághow kitalálása a 34 éves Láng Gábor nevéhez fűződik - írja a 24.hu. Hirdetésére már több százan jelentkeztek.

"Eddig főleg fiatal lányok írtak nekünk, 20-25 év körüliek, ők a legelszántabbak. Fiúkból és párokból még kevés van, de reméljük, hamarosan ők is kedvet kapnak majd. Érdekesség, hogy egy családanya is jelentkezett, aki a kiskorú gyermekével költözött volna, de ezt a kicsi miatt nem engedhettük" - mondta Gábor.

A lakásban egyébként 6-8 személy fér el, eddig azonban csak három ember van, aki biztosan beköltözik: ő maga, a 24 éves barátnője, és egy közös barátjuk. Az életüket a Sexy Sunflowers nevű weboldalukon lehet majd nyomonkövetni. A lakás összes helyiségét bekamerázták, fürdés közben sem tudnak elbújni a lakók a kamerák elöl.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.