Kate Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokás, hogy a színészek egy forgatás kedvéért drasztikus átalakuláson esnek át, ezt Kate Hudson sem úszta meg. Neki a hajától kellett megválnia!

Nem nagyon mutatkozik a nagy nyilvánosság előtt Kate Hudson, de ez nem is csoda: drasztikus átalakuláson esett át a színésznő, ami nem vált az előnyére. Persze nem saját kedvére változtatott a kinézetén, hanem egy forgatás miatt. A színésznő teljesen leborotválta a hosszú, szőke hajzuhatagát, ami nélkül el sem tudjuk őt képzelni.

Így fest Kate Hudson kopaszon Forrás: Northfoto

Mióta ugyanis a világ ismeri Kate Hudsont, azóta hosszú, szőke hajú a színésznő, de ennek vége! Egy munka kedvéért búcsút intett a védjegyének számító frizurájának. Azóta eltelt egy kis idő, és már nem már nem teljesen kopasz, de még mindig nagyon rövid, tüsi frizurája van a szexi sztárnak, aki így nem is annyira vonzó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.