Durva! Melegnek titulálták a kis György herceget egy fotó miatt

homoszexuális György herceg
Hamburgban készült György hercegről az a fotó, ami miatt a melegek új ikonjuknak kiáltották ki a gyermeket.

A kisfiú lelkesedve, sőt elvarázsolva nézett egy helikoptert Hamburgban, ami alapján a PinkNews nevű LMBTQ hírportál arról cikkezett, hogy a kisfiú meleg. A BBC szerint még soha egyetlen cikk sem borította ki ennyire a brit népet.


Több felhasználó is úgy gondolja, hogy van egyfajta meleg beütése annak a póznak, ahogy a herceg áll, és az állához igazítja a kezeit. A legelvetemültebbek már arról fantáziálnak, hogy György lesz az első nyíltan homoszexuális herceg. A brit sajtó és a lakosság szerint viszont ez agyrém, és elutasítja azt, hogy a melegek ikonként tekintenek a trónörökösre - írja a Blikk.

Meglepő temetési szertartások, melyekben az elhunytra vidáman emlékeznekhttp://www.life.hu/csalad/20170810-meglepo-temetesi-szertartasok-az-elhunytra-vidaman-emlekeznek.htmlKegyeletsértő, ha a temetésen megteszünk mindent azért, hogy ne a sírásé legyen a főszerep? Sokan úgy vélik, hogy kicsit sem! Sőt, megpróbálják a lehető legszemélyesebbé, már-már vidám ünnepivé varázsolni szerettük temetését. CsaládOrigoÍgy köszöntötte 15 éves fiát Szandi: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170811-tizenot-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-szandi.htmlElképesztő családi fotót posztolt a közösségi oldalán Szandi. A 15 évvel ezelőtti képen újszülött kisfiával láthatjuk együtt. CsaládOrigoMegszületett Nikki Reed és Ian Somerhalder kisbabája http://www.life.hu/csalad/20170811-kislanya-szuletett-nikki-reednek-es-ian-somerhaldernek.htmlNikki Reed és Ian Somerhalder bizonyára majd kicsattan a boldogságtól, hiszen megszületett a kislányuk. Család--David Ayer filmrendező 14 év házasság után válik feleségétőlhttp://www.life.hu/csalad/20170811-14-ev-hazassag-utan-valik-felesegetol-david-ayer-filmrendezo.htmlDavid Ayer, a Suicide Squad - Az öngyilkos osztag című film rendezője és felesége, Maria már alá ír írták a válási papírokat.Család--Szabó Zsófinak kisfia leszhttp://www.life.hu/csalad/20170811-kisfiut-var-szabo-zsofi.htmlPár hete tudatta a nagyvilággal Szabó Zsófi, hogy kisbabát vár, de akkor még nem árulta el, hogy kisfiú vagy kislány érkezik a családba. Most ez is kiderült!CsaládOrigoMegölte az 5 éves kislányt, majd kártérítést kért a gyilkos (18+)http://www.life.hu/csalad/20170810-megolte-az-5-eves-kislanyt-majd-kesobb-karteritest-kert-a-gyilkos-18.htmlApril Jones 2012. október 1-én, este tűnt el, amikor biciklijével a walesi Machynlleth-i Bryn-y-Gog otthonának kertjében játszott. A nyomozók gyorsan elindították a brit rendőrség történetének addigi legnagyobb keresését; mely közel 110 négyzetkilométeres területen 6 hónapon át tartott. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.