Születés mentős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mentősök sokszor segítenek kismamákon, olyan azonban ritkán fordul elő, hogy a saját felesége szüléséhez riasztják a mentőst, de ez is megtörténhet sőt, nemrég az egyik magyar mentőssel meg is történt!

Mindenki ott akar lenni akkor, amikor a gyermeke világra jön, de a munka néha közbeszól. Egy magyar családnál azonban nem okozott problémát, hogy a férj éppen szolgálatban volt, amikor megindult a szülés, a férfi ugyanis mentős, így a saját feleségéhez riasztották őt!

A mentősofőr saját feleségéhez vonult - Képünk illusztráció Forrás: Photononstop/Catherine Delahaye / Photononstop/Catherine Delahaye

A kismama még viccelődött is a férjével munkába indulása előtt, hogy ha beindulna a szülés, akkor őt fogja hívni, és így is lett! A történetet az Országos Mentőszolgálat osztotta meg Facebook-oldalán. "

az irányítás engedélyével azonnal indultak is. Éppen időben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.