Judyék otthonában van helye még egy gyerekszobának: jöhetne a kis testvér

Forrás: Facebook -
Judy gyerekszoba testvér otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judy és férje, Balázs nagyon szeretnének még egy gyereket, bár az is igaz, hogy nagyon megszokták hármasban, teljes köztük a harmónia. Egy biztos, ha a sors úgy akarja, akkor jön a baba, és bőven lesz helye is: otthonukban elfér még egy gyerekszoba. 

Judyéknak mindenük megvan a boldogsághoz, mostanában csak egyetlen kérdés foglalkoztatja őket, mégpedig az, legyen-e még egy csemetéjük. Mindketten imádják kislányukat, teljes köztük a harmónia, ezért is félnek kicsit egy babától, ugyanakkor Judy alapvetően testvérpártinak tartja magát.

Vajon lesz testvére Majának? Forrás: Facebook

félő, hogy egy második gyerekkel már felborulna az egyensúly,

„Maja jönni akart, így rögtön át kellett tervezni a házat. Amikor megvettük, még csak a főfalak álltak, mi alakítottuk ki belül. Van egy tanulószoba is, mert a lányunk jövőre iskolás lesz. További bővítés is lehetséges a tetőtérben, ha a sors úgy akarja, hogy legyen még egy gyerekünk"de ezeket mind tagadta az énekesnő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.