Íme, minden apró részlet Rúzsa Magdi esküvőjéről

Rúzsa Magdi esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi és kedvese, Vilmos, tegnap a Mátyás-templomban is mondták ki a boldogító igent. Magdi ruhájából tegnap még nem sokat láthattunk, testőrök védték fehér esernyőkkel a kívncsitekintetek elől. Most viszont nem csak a ruhát mutatta meg, hanem az esküvő részleteiről is mesélt.

Magdi a Daalarna Flower kollekciójának egyik különleges darabját viselte a nagy napon, amiben valóban elragadóan festett. Fehér fátyla is több méteres volt, hansúlyos fülbevalója pedig harmonizált a ruha színeivel. Magdi az esküvő részleteiről is mesélt még egy korábi ruhapróbán a SecretStories.hu-nak.

Magdiék polgári esküvője szűk családi körben még múlt héten volt, az esküvői ceremóniának és a lakodalomnak azonban tegnap megadták a módját. A Mátyás-templomban esküdtek, a buli helyszíne pedig egy etyeki birtok volt. A hely tulajdonosa vajdasági származású, ahogy Magdi is, és nagyon jóban vannak. Az énekesnő igazán otthoni érzi magát náluk. A talpalávalót egy jó cigányzenekar és egy partizeneka húzta.

"Ami viszont az esküvői hagyományt illeti, lemondtunk a legtöbb szokásról, például nem lesz nálunk menyasszonytánc. Ugyanakkor a töltött káposzta nem marad el – ez nálunk a Vajdaságban kötelező éjfél után –, vagy például a bácskai mulatós hangulatot, ha akarnám se tudnám kihagyni, szerintem erről a barátok is gondoskodnak majd. Viszont újítottunk is néhány dologban, illetve a párommal egyetértettünk abban, hogy ez az este azokról az emberekről kell, hogy szóljon, akiket mi nagyon szeretünk – örülnénk, ha ezen a napon meglephetnénk őket egy jó bulival. Fontos volt, hogy ez ne legyen görcsös, ne legyen erőltetett, csak röhögjünk együtt és érezzük jól magunkat" - mesélte Magdi.

Az ifjú pár 150 vendéggel ünnepelt együtt, ez számukra az a szűk kör, akiket ezen a nagy napon maguk mellett akartak tudni. Viszont még így is akadtak olyanok, akiket nem tudta meghívni a hely szűke miatt. Ezeknek a barátoknak és munkatársaknak az esküvő után afterparty-t rendeznek.

A teljes interjút itt olvashatod el.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.