Hamarosan megszületik Czene Attiláék kisbabája

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Czene Attila kisbaba gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, mely szerint Czene Attila és Bánhidi Petra gyermeket vár. 

Boldogan mesélte el a nagyvilágnak Czene Attila és Bánhidi Petra a hírt, mely szerint hamarosan bővül a családjuk. A táncművész már a 7. hónapban, vagyis a kicsi decemberben fog érkezni. Sokan találgattak már, hogy a híres páros ennyi év alatt miért nem vállalt gyermeket? Ám az olimpiai bajnok úszó most erre a kérdésre is válaszolt:

"Mind a ketten élsportolók voltunk, én 30 éves koromig az uszodában, a vízben éltem az életem, Petra a táncteremben. A versenysportnál nincs idő a magánéletünkre." - éppen ezért Attiláék szerették volna bepótolni azt a 20 évet, amit kizárólag a élsportnak szenteltek Petrával.

Bombaként robbant a hír, mely szerint Czene Attila és Bánhidi Petra gyermeket vár Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A kisbaba lány lesz, és a Laura nevet fogja kapni. A híres kismama szerencsére nagyon jól viselte a terhesség eddig eltelt hónapjait, semmire sincs panasza:

"Az első perctől kezdve jól éreztem magam, nem volt hányingerem, rosszulléteim. Persze azt gondolom, minden fejben dől el, szóval az első hét hónap lyan csodálatos volt, hogy bármikor vállalnám újból a terhességet" - ebből kifolyólag az sem kizárt, hogy Laurának egyszer testvére is lesz, de egyelőre mindenki azzal van elfoglalva, hogy az érkező kislány körül minden rendben legyen.

Petra azt is elmesélte, hogy Laura nagyon sokat mocorog a pocakban, de az édesapja még idekintről is hatást tud gyakorolni az aprócska csemetéjére:

"Reggeltől estig meg nem áll, izeg-mozog. Ha azt akarom, hogy kicsit megpihenjen, akkor Attilát kérem meg, hogy a két nagy kezét tegye a hasamra. Persze magától is megsimogatja, de ilyenkor érdekes módon Laura megáll, megnyugszik és megpihen. Nagyon jó hatással van rá az édesapja" - írta meg a Story.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.