Tragikus hirtelenséggel elhunyt a sikeres, fiatal modell, Vlada Dyuba

modell Vlada Dyuba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 éves, orosz modell, Vlada Dyuba hatalmas karrier előtt állt.

A fiatal modell Sanghajban lépett volna kifutóra, amikor elájult és kómába esett. Vlada egy három hónapos megbízást teljesített éppen Kínában, ám a sok munkától teljesen kimerült: tulajdonképpen belehalt a munkába - írta a DailyMail. A lány a kórházba szállítása után két nappal hunyt el, és kiderült, hogy agyhártyagyulladása is volt. A modellt túldolgoztatták, és rosszul is érezte magát, ám nem mert segítséget kérni. A szerződése szerint egy héten mindössze három órát tölthetett volna munkával.

Valada édesanyja azt nyilatkozta, hogy a lánya panaszkodott neki a halála előtt pár nappal, hogy nagyon fáradt és csak aludni szeretne. Az anyuka könyörgött neki, hogy menjen orvoshoz, ő pedig már intézte magának a vízumot, hogy a gyermekével lehessen, de sajnos már soha többé nem láthatták egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.