Két liter zsírral töltette fel a fenekét Jennifer Pamplona - FOTÓ

kim kardashian fenék Jennifer Pamplona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Pamplona megszállottan vágyott arra, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian, ezért nem kevesebb, mint két liter zsírt töltetett a fenekébe.

Rengeteg nő gondolja úgy, hogy Kim Kardashian követendő példa, és bármit megtennének azért, hogy olyan fenekük legyen, mint neki. Az egyértelmű, hogy a torna és a mozgás senkinek sem fogja meghozni a hőn áhított sikert, így a plasztikai sebészeket kell segítségül hívni. Így tett Jennifer Pamplona is.


A nő két liter zsírt töltetett a fenekébe, és azt állítja, hogy már példaképén is túltesz, és nagyobb a popsija, mint Kimnek. Jennifer már nem először feküdt kés alá, korábban is tökéletesítette már a testét: kétszer operálták a melleit, az orrát is átszabatta, az ajkait feltöltette és négy bordáját is kivetette.

My waist like I never saw drinking everyday my favo Tea @flattummytea 20% OFF SALE NOW

Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) által megosztott bejegyzés,


Pamplona úgy érzi, most tökéletes a teste, így megérett arra, hogy világsztár legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.