Moduláris kanapék, melyekkel kedvedre variálhatod a nappalid elrendezését

kanapé nappali moduláris kanapé bútor lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több bútorgyártó cég is rájött, hogy az emberek szeretik megálmodni a saját kanapéjukat, és kifejezetten kedvelik azokat, melyeket többféleképpen is lehet használni. A kreativitás korában több, úgynevezett moduláris kanapét is találsz, melyekkel akár naponta újjá varázsolhatod a nappalid hangulatát. Mutatjuk a legjobbakat.

Az IKEA hamarosan nálunk is kapható DELAKTIG névre hallgató kanapéit kedvedre variálhatod; merész formatervezésüknek köszönhetően pedig a modern minimalista otthonok díszei lehetnek.

Az IKEA DELAKTIG névre hallgató kanapéit kedvedre variálhatod Forrás: IKEA

A Fama spanyol bútorgyártó cég is piacra dobott még pár éve egy olyan kanapé-családot, melyeket elemenként változtathatunk: egyszer plusz ülőhely, máskor lábtartó, egyszer sarokkanapé, máskor különálló fotelek...

A Fama spanyol bútorgyártó cég is piacra dobott egy olyan kanapé családot, melyeket elemenként változtathatunk Forrás: Fama

A német Sophisticated cég portfóliójában is találunk kedvünkre összerakosgatható kanapékat. Vidám színeivel és üde megjelenésével egész biztosan a szoba szuper kiegészítője lesz.

A Sophisticated cég portfóliójában is találunk kedvünkre összerakosgatható kanapékat Forrás: Sophisticated

Roche Bobois tervező Mah Jong kollekciója nem csupán látványvilágában nyújt abszolút egyedi megjelenést, de a különböző elemek, akár egymásra, egymástól teljesen távol, vagy épp „szőnyegként" is elhelyezhetőek – és mindenhogy fantasztikusan mutatnak.

Roche Bobois tervező Mah Jong kollekciójának elemie akár egymásra, egymástól teljesen távol, vagy épp „szőnyegként" is elhelyezhetőek Forrás: Roche Bobois

A Sofista kanapét nevezhetnénk 3in1 bútornak is. Egyrészt egy kényelmes kétszemélyes ülőalkalmatosság, mely könnyedén átalakítható egy basic kanapévá és két fotellé. Kis lakásokban ideális, ahol vendégek érkeztekor, gyorsan megfelelő ülőhelyet tudsz biztosítani.

A Sofista kanapéja három az egyben Forrás: Sofista

A Cheesecake sofa, azaz a sajttorta kanapé annyira futurisztikus, hogy hirtelen azt se tudjuk, miként is lehet összerakni. Pedig több variációban is kényelmes és egyben érdekes. Mi imádjuk!

A Cheesecake kanapéja több variációban is kényelmes Forrás: vivre.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.