Érkezik a baba: Michelisz Norbiék második gyermeküket várják

sportoló Michelisz Norbert terhes autóversenyző gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább bővül Michelisz Norbiék családja: az autóversenyző gyönyörű felesége immár második babájukkal várandós. A házaspár még legalább 1-2 gyermeket tervez.

Michelisz Norbi kislánya még egyéves sincs, máris érkezik a kistestvére. Az autóversenyző felesége, Johanna májusra várja második gyermeküket.

Szerettünk volna újabb gyermeket, és ez most újra megadatik nekünk. Sokan úgy vannak vele, hogy kislány után fiút akarnak, de őszintén mondom, nekem nem ez számít, hanem az, hogy egészséges legyen a pici, azt sem bánom, ha nőuralom lesz otthon. Már az csodálatos volt, amikor először a kezemben tarthattam Mirát, és tudatosult bennem, apa vagyok. S hogy mindez megismétlődik, szinte földöntúli az öröm." – árulta el Michelisz Norbi a Blikknek.

A pár úgy tervezi, nem állnak meg kettő babánál, mindenképp nagy családot szeretnének.

Amikor először beszéltünk a terveinkről, három gyermekre gondoltunk, de a négytől sem zárkóznánk el. A következő babával azonban biztosan várunk néhány évet. Szerintem ez az esztendőnk sokkal könnyebb lesz a férjem versenyei és a két pici mellett, mert már tapasztaltabbak vagyunk szülőként." – nyilatkozta Johanna a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.