Derékba tört Kiszel Tünde lányának, Donatellának modellkarrierje: kirúgta az ügynökség

Forrás: Facebook/Hunyadi Donatella -
modell Kiszel Tünde kirúgás Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde lánya, Donatella egy modellügynökségnél dolgozott, de egy sajnálatos esemény miatt megszakadt a kapcsolat. Állítólag ki sem fizették a munkáját.

Kiszel Tünde kislánya modellként próbálgatta szárnyait, minden álma az volt, hogy modell lehessen, de sajnos rossz vége lett a kísérletnek. Hiába dolgozott egy ügynökségnél Donatella, nem fizettek fáradozásaiért. Édesanyja Facebook-oldalán adott hangot felháborodásának.

Donatella okkal szomorú Forrás: Facebook/Hunyadi Donatella

„Donatellának a modelldíját a mai napig nem fizetted ki. Szeretnélek megkérni, hogy a kislányom nevét – aki neked ingyen dolgozott – a továbbiakban a szádra ne vedd. Velem se foglalkozzál, és igazságtalanul ne sértegessél" – írta Tünde Facebook-oldalára. A Ripostnak nyilatkozott is a problémáról. "Felháborítónak tartom, hogy egy ügynökség megteheti, hogy nem fizeti ki Donatellát, ezt fogom annyiban hagyni!" - mondta Tünde.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.