Negyedik gyermekével várandós Liu Shaolinék édesanyja

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Liu Shaolin Sándor testvér család anya Liu Shaoang terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas az öröm most Liu Shaolinék családjában: az aranyérem mellett hamarosan az őj kistesónak is örülhetnek!

Liu Shaolinék egy országnak okoztak boldogságot, miután olimpiai aranyérmet nyertek, de nekik nemcsak ez az öröm jutott, ugyanis kiderült, hogy hamarosan bővül a családjuk: édesanyjuk várandós. Shaolin Sándor, Shaoang és húguk, a szintén gyorskorcsolyázó Liu Léna mellé egy kislányt várnak, így kiegyenlítődik a testvérek között a nemek aránya.

Így érkeztek meg az olimipai bajnokok: édesanyjuk nagyon büszke volt rájuk Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Bízunk benne, hogy egészséges lesz a kistesó, és minden rendben lesz majd vele és anyukánkkal is. Már nagyon várjuk az érkezését" – mondta Liu Shaoang a Blikknek. "Adná magát, hogy ő is korcsolyázzon, de nem hiszem, hogy a női váltó is testvérpárral áll majd fel egyszer. Még a jövő zenéje, hogy milyen sportágat választ" - tette hozzá a korcsolyázó.

Interjú Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang édesanyjával

Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor olimpiai bajnok gyorskorcsolyázók anyukája a Life.hu-nak elmesélte, hogyan tudta meg, hogy gyermekei aranyérmesek lettek. Az interjúért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.