Pokorny Lia anyagi nehézségeiről vallott: nem tudja beosztani a pénzét

Fotó: M.Schmidt János – Origo -
beosztás pénz Pokorny Lia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pokorny Lia nem panaszkodhat, hiszen bőven ellátják munkával a rendezők, de valahogy mégsem tud bánni a pénzével.

Rengeteg szerepben láthatjuk Pokorny Liát, ő talán az egyik legfoglalkoztatottabb hazai színésznő manapság, de a sok munka ellenére mégis küzd a hétköznapi gondokkal. Valahogy nem tudja beosztani pénzét, emellett pedig kamaszodó fiával is folyamatosan küzdenie kell.

Pokorny Lia nem tud kijönni a pénzéből Fotó: M.Schmidt János – Origo

„Legyen szó rendszerről, napi rutinról, anyagiakról, én egyik napról a másikra élek. Felnőtt nő vagyok, mégsem tudok bánni a pénzzel vagy fejben tartani a csekkek határidejét, a vásárolni valókat. Esténként pedig, amikor kimerülten hazaesek, azt érzem, hogy ha meglátok még egy számot, átrohanok a falon" – vallotta be a Hot! Magazinnak a színésznő.

Pokorny Lia már nem keresi az igazit

Pokorny Lia a válása óta egyedülálló, de már nem is keresi az igazit. Eldöntötte, hogy inkább önmagával foglalkozik, és ha jönnie kell a kapcsolatnak, akkor jönni fog. Sok csalódáson kellett keresztülmennie a színésznőnek ahhoz, hogy eljusson idáig. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.