Sebestyén Balázs örülhet: Rubint Réka és csapata elhagyta Zanzibárt

Forrás: RTL Klub -
Rubint Réka Zanzibár utazás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs nyaralása előtt ismerte fel a csúf igazságot: tele lesz magyarokkal a szállodája, ugyanis Rubint Réka és csapata éppen ugyanakkor utaznak Zanzibárba, mint Balázs ráadásul ugyanabba a szállodába. Mára azonban fellélegezhet a műsorvezető, ugyanis távoztak a táborozók.

Abban a reményben foglalt utat Zanzibárba Sebestyén Balázs, hogy végre egy kis időt magában tölthet. Nem volt azonban elég körültekintő a helyszín kiválasztásával, ugyanis csak fizetés után jött rá, hogy Rubint Réka és a vele tornázók ugyanabban az időben éppen ugyanabba a szállodába utaznak.

Sebestyén Balázs már tényleg magára maradt Zanzibáron Forrás: RTL Klub

Balázs méltatlankodott is egy sort a Rádió1 reggeli műsorában emiatt, de már fellélegezhet: Rubint Réka és csapatának vakációja véget ért, így tényleg magára maradt a műsorvezető Zanzibáron. Erről Rubint Réka tájékoztatta a rajongóit egy videóban Instagram-oldalán: ők már hazafelé tartanak, rossz hír azonban, hogy velük együtt a jó idő is eltűnt.

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.