első randi viselet Tilos randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első randi az első igazi benyomásokról szól. Lehet, hogy már láttátok egymást képeken, és átcseteltetek éjszakákat, az első találkozás mégis többet jelent. Nem csoda, hogy mindenki szeretné ilyenkor a legjobb oldalát mutatni. Ehhez a legfontosabb tanácsunk: legyél könnyed, és érezd jól magad! Mindebben persze szerepet játszik az is, hogy mit viselsz, hiszen ez is sok mindent elárul rólad, és te magad is magabiztosabb és fesztelenebb lehetsz egy jól megválasztott outfitben! Ennek érdekében ezeket a darabokat mindenképpen kerüld el!
  • Túlságosan kihívó darabok

Reméljük, ezt nem kell túlságosan hosszan magyaráznunk. A mélyen dekoltált darabok, vagy a túl rövid szoknyák és shortok nem elsőrandis viseletek. Ha kedveled is ezeket a ruhákat, gondolj csak arra: nem kell ajtóstul rontani a házba. Legyél egy kicsit visszafogottabb, válaszd a stílust a kihívó outfit helyett.

  • A legújabb magassarkú

Mi nők, pontosan tudjuk, hogy egy cipő hogyan tudja megkeseríteni a napunkat. Legyen szó egy magassarkúról, amiben már egy lépést sem bírunk megtenni, annyira fáj a talpunk, vagy legyen szó egy új cipőről, ami több helyen is feltöri a lábunkat. Ezeket a kínokat az első randin mindenképpen érdemes elkerülni: viselj inkább jól bejáratott cipőt, ami kényelmes is.

Forrás: Shutterstock
  • Kényelmetlen darabok

Persze nemcsak a cipő lehet kényelmetlen, hanem bármilyen ruhadarab is, ami nem passzol rád megfelelően. Az olyan felső, vagy akár szoknya, amit egész este húzogatnod, vagy igazgatnod kell, teljesen elronthatja a randiélményt, nem beszélve a fesztelenségről.

Forrás: YouTube
  • A helyszín is számít

Ne feledd, a helyszín is meghatározza, hogy mit érdemes felvenned. Ha például egy parkba mentek andalogni, akkor a magassarkút alapból kilőheted, mert nem fogod benne jól érezni magad. Ha esetleg egy elegánsabb helyre mentek vacsorázni, akkor érdemes egy arany középutat találni a laza és a klasszikusan elegáns viselet között.

Forrás: Shutterstock
  • Illatfelhő

Sok nőnek nemcsak a smink, a parfüm is hozzátartozik a komplett outfithez. Az persze pozitív, ha valakinek kellemes, finom illata van, de ezt is nagyon könnyű túlzásba vinni. Első randira lehetőleg csak egy nagyon kevés parfümöt használj, ne legyen tolakodó, inkább hívogató, azzal könnyebben célt érsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.