Visszakapta milliárdos otthonát Lagzi Lajcsi

otthon Lagzi Lajcsi bűnügyi zár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi végre el tudja adni milliárdokat érő otthonát, ugyanis az ingatlanról lekerült végre a bűnügyi zár - tudta meg a Blikk.

"Nagyon dühös voltam, de most annál jobban megkönnyebbültem, hogy már nincs bűnügyi zár a családom otthonán. Ez annyira jó érzés, hogy már a birtok eladásáról is máshogy gondolkodom. Családi kupaktanács dönt majd a sorsáról, összeülünk, és mindenki elmondhatja a véleményét" - nyilatkozta a lapnak Galambos Lajos.

Galambos Lajos visszakapta otthonát Fotó: Szabó Gábor - Origo

A zenész birtokát két éve zárta le a Budaörsi Járásbíróság Galambos több tízmilliós közüzemi tartozása miatt. Lajcsi már a 125 napos elzárása után meghirdette a birtokát, akkor 2,6 milliárd forintra tartotta. Akkor a lezárás miatt nem tudta értékesíteni a birtokot.

"Most is nevetségesnek tartom, hogy 20 millió forintos állítólagos kár miatt terhelték meg a milliárdos ingatlanomat. Letétbe helyeztem volna ezt az összeget, de ehhez nem járultak hozzá. A feloldás ténye viszont mindennél jobban példázza, egyetlen közüzemi szolgáltató felé sincs semmilyen tartozásom. A bíróság előtt is tisztázom magam. Kedden ismét leülünk a szégyenpadra a feleségemmel. Mi nem hátráltatjuk a bíróság munkáját" - mondta Lajcsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.