ByeAlex húga, Amarilla gyönyörű: fotók

Forrás: ByeAlex / Facebook -
testvér család húg ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak kevesen tudják, hogy ByeAlexnek van egy csodaszép húga. Amarilla képzőművészettel foglalkozik.

ByeAlex és húga, Amarilla mindig is jó testvérek voltak. A lány évekkel ezelőtt Angliába költözött, de így is szinte minden nap beszélnek egymással. Kikérik egymás véleményét és örülnek a másik sikerének.

Ott voltak egymásnak akkor is, amikor négy évvel ezelőtt borzasztó családi tragédia érte őket, elvesztették az édesapjukat.

SAUCE BIG BROSKI @byealexittvan #brother #byealex #stylenanda #sauce #styleheroine #fashiondaily

AMIIZMUS (@amiizmus) által megosztott bejegyzés,

Alex magában dolgozza fel a fájdalmait, úgyhogy akkoriban én inkább anyuval beszéltem ki a gyászt. A bátyám máshogy segítet, ő mindig megpróbálta elterelni a figyelmemet, hogy ne gondoljak arra, ami velünk történt. Ez sokat jelentett. Emlékszem, egyszer séta közben hirtelen vett nekem egy órát. Azt mondta, nem akarja, hogy szomorú legyek" – nyilatkozta ByeAlex húga a BEST magazinnak.

Amazing day ♥️ thank u @laphealsterling ♥️ love u ♥️

AMIIZMUS (@amiizmus) által megosztott bejegyzés,

Kiderült az is, hogy a testvérek már dolgoztak együtt, Amarilla volt ugyanis, aki a háttéranimációt készített az énekesnek az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.