Madeleine McCann eltűnése: a szülők csak fedősztorinak használják?

maddie McCann eltűnés szülők Madeleine McCann elmélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maddie McCann eltűnése több mint egy évtizede rejtély, egyesek szerint azonban nem akkora titok, hogy mi történhetett, csak senki nem meri kimondani.

Maddie McCann több mint 10 éve tűnt el Portugáliában abból az apartmanból, ahol szüleivel megszálltak. Míg a szülők a barátokkal vacsoráztak, Maddie-nek nyoma veszett, de csak neki. A két testvére is ott aludt az apartmanban, ám ők nem tűntek el. A nyomozás azóta is tart, a szülők még mindig reménykednek, pedig

a vizsgálatok során csak egyre több kérdés merült fel, válaszokat azonban nem kaptak.

Az eredménytelenség miatt sok elmélet napvilágot látott arról, hogyan is történhetett az eset, az egyik ezek közül a szülőket okolja. Ráadásul egyesek szerint a nyomozás ezen részét túlságosan is hamar lezárta annak idején a rendőrség.

Madeleine McCannt egyesek szerint a szülei tűntették el "Forrás: Getty Images "

Ugyan találtak állítólag vérnyomokat a házaspár autójában, nagyon gyorsan elvetették azt a lehetőséget, hogy nekik bármi közük volna Madeleine eltűnéséhez, pedig Goncalo Amaral egykori rendőr már régóta azt harsogja, hogy

a szülők lányuk halálát próbálják elfedni az eltűnéses sztorival.

Ragaszkodik hozzá, hogy a kislány a lakásban halt meg, és mások is lehetnek ezen a véleményen, de ők hallgatnak: nem akarnak jogi vitába keveredni a szülőkkel úgy, mint az egykori rendőr, aki könyve kiadása óta a bíróság előtt csatározik a kislány apjával és anyjával - írja egy portugál lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.