Egy detektív szerint Madeleine McCann szülei el akarják hallgatni lányuk halálát

Forrás: AFP/Carl De Souza -
halál hallgatás detektív Legfelsőbb Bíróság Portugália rendőr eltűnt gyerekek Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Goncalo Amaral egykori rendőr szerint a 9 évvel ezelőtt eltűnt skót kislány szülei csak fedősztorinak használják Madeleine eltűnését. Kate és Gerry McCann jogi útra terelte a dolgot.

Kate és Gerry McCann a napokban nyújtotta be azokat a bírósági dokumentumokat a portugál legfelsőbb bírósághoz, amelyek értelmében 380 ezer angol fontot követelnek Goncalo Amaral egykori rendőrtől.

Gerry és Kate McCann Forrás: AFP/Carl De Souza

Amaral ugyanis korábban azt állította, a McCann házaspár el akarja fedni lányuk, Madeleine halálát az eltűnéséről gyártott történetekről. A per egyébként már 7 éve húzódik a szülők és a rendőr között, aki a The Truth Of The Lie című könyvében írta meg saját elméletét a 9 évvel ezelőtt kislány eltűnéséről. A McCann házaspár a bírósági tárgyalások végéig nem kívánta kommentálni a fejleményeket.

Nyomtalanul - Seholországba költözött fiatalok

Madeleine McCann brit kislány 2007. május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából, nem sokkal a negyedik születésnapja előtt. A szülők elmondása szerint aznap este a baráti társaságukkal fogyasztották el vacsorájukat egy közeli étteremben, míg Madeleine-t a földszinti hálószobában hagyták kétéves testvéreivel. Nem ő az egyedüli, akinek rejtélyes eltűnése azóta sem hagyja nyugodni a világot: a Life.hu cikkéért kattints ide!

Esélye sem volt a túlélésre a halálos balesetet szenvedett házaspárnakhttp://www.life.hu/news/20160526-kalmar-andras-es-felesege-erzsebet-halalos-balesetet-szenvedett-az-m5-os-autopalyan.htmlA pálmonostorai Kalmár András feleségével, Erzsébettel együtt karambolózott az M5-ös autópályán. A férfi édesanyja nem hitte el, amikor közölték vele fia és menye halálát. News--Amber Heard 20 millió dollárt kaphat Johnny Depptől http://www.life.hu/news/20160530-johnny-depp-szinesz-exfelesege-amber-heard-20-millio-dollart-kaphat-a-valas-utan.htmlAmennyiben a kaliforniai bíróság is úgy dönt, rengeteg pénz ütheti a 30 éves színésznő markát. News--Egyetemi tanár lesz Angelina Jolie-bólhttp://www.life.hu/news/20160524-angelina-jolie-szineszno-rendezo-es-unesco-nagykovet-egyetemi-tanar-lesz.htmlAz Oscar-díjas színésznő és az ENSZ jószolgálati nagykövete vendégtanár lesz a a London School of Economics mesterképzésén - jelentette a brit egyetem. News--Presser Gábor 700 millió forintra perelte Kanye Westethttp://www.life.hu/news/20160521-presser-gabor-700-millio-forintra-pereli-kanye-west-rappert.htmlTovább folytatódik a Gyöngyhajú lány című dal feletti pereskedés: Presser 2,5 millió dolláros pert indított a világhírű rapper ellen. News--11 éve nem volt ilyen! Akár szabad szemmel is megfigyelhető lesz a Marshttp://www.life.hu/news/20160523-a-mars-bolygo-akar-szabad-szemmel-is-lathato-lesz.htmlA kövektkező néhány hétben különleges égi jelenségnek lehetünk tanúi - és még profi távcső sem szükséges hozzá!NewsOrigoMeghalt Chris Noth édesanyjahttp://www.life.hu/news/20160524-chris-north-szinesz-edesanyja-jeanne-parr-meghalt.htmlGyászol a Szex és New York sztárja: elhunyt Jeanne Parr, Chris North édesanyja, és a CBS televíziós társaság első női tudósítója. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.