Így szabadulj meg a hasi zsírtól gyorsan

Forrás: Shutterstock -
zsír has súlyfelesleg egészséges életmód edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem könnyű, de igenis meg lehet szabadulni a hasi zsírtól. Csak rendszeres testmozgás és kitartás kell hozzá.

Hiába a sokféle diéta, a hasi zsírt csak nagyon nehezen lehet eltűntetni. Nem lehetetlen azonban: amellett, hogy odafigyelünk az étkezésünkre, rendszeres testmozgás is kell hozzá.

A Popsugar azt ajánlja, mindenképp mellőzzük az extrém diétákat, és ne sanyargassuk magunkat. Naponta fogyasszunk legalább 1200 kalóriát, ennyi kell ugyanis az agyunk és a szervezetünk megfelelő működéséhez.

Ha minél több kalóriát szeretnénk elégetni, válasszunk magas intenzitású aerobikedzéseket, amit kombinálhatunk erősítő edzésekkel.

Hasznos tippek, ha meg akarsz szabadulni a hurkáktól Forrás: Shutterstock

Bár sokan nem foglalkoznak vele eléggé, fogyassz minél magasabb rosttartalmú ételeket, ez ugyanis elősegíti a zsírvesztést.

Ne feledkezz meg a szénhidrátokról sem, fogyassz babot, lencsét és zöld banánt, amelyek meggyorsítják az anyagcserét.

Emellett hanyagold a feldolgozott élelmiszereket, próbáld minimalizálni a stresszet az életedben és aludj rendszeresen 8 órát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.