Nem csak a pólósokat vádolta meg nemi erőszakkal a 13 éves kislány

edző szexuális abúzus vízilabda póló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 13 éves kislány azt állítja, hogy 11 éves korában szexuális kapcsolatot létesített vele két vízilabdaedője. A gyermek szavahihetőségét illetően azonban kételyek merültek fel, ugyanis kiderült, hogy korábban saját nevelőapját is szexvádba keverte.

Az elmúlt két napban annak a kislánynak a történetétől voltak hangosak a lapok, aki azzal vádolt meg két magyar vízilabdaedzőt, sztársportolót, hogy hónapokon keresztül szexuális kapcsolatot folytattak vele. Az edzők a közösségi oldalukon szólaltak meg először a vádakról, itt köszönték meg a bátorító szavakat: "Nagy szükségünk van rátok ebben a remélhetőleg rövid időszakban, amíg az igazság kiderül! Az élet és a munka természetesen addig sem áll meg! Nemsokára kezdődnek a bajnokságok. Edzések, oktatások a szokott időben a szokott helyen!"

A Bors egyiküket a hétvégén telefonon is utolérte: "Szombat délelőtt értesültem nevesítésemről.Egyelőre nem kívánok nyilatkozni. Mindössze annyit mondok, hogy az ügyben tiszta a lelkiismeretem" - mondta a sportoló. A lap munkatársa az edzések helyszínére is ellátogatott, több szülővel beszéltek, ám mindenki megdöbbenéssel fogadta az állításokat, senki sem tartotta valószínűnek, hogy tényleg megtörtént ez a szörnyűség.

Bayer Zsolt publicista arról írt bejegyzésében, hogy a kislányt kirúgták a sportegyesülettől, mert meglopta társait, ez pedig most a bosszúja lehet.
"Kirúgták a klubtól, mert lopott a társaitól. A történet itt véget is érhetne, de nem ér véget, mert a lány újra tesz valamit. Újra, mondom. Ugyanis egyszer már megvádolta szexuális erőszakkal és zaklatással a saját nevelőapját is. És most egykori edzőivel teszi ugyanezt" - idézi a lap Bayer szavait.

A kislányt ma vizsgálja meg nőgyógyász és pszichológus. A viszgálatok során kiderül, hogy történt-e behatolás, a Rorschach-teszt pedig tökéletesen behatárolja a gyermek személyiségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.