Ördög Nóra kutyagumiba lépett futás közben: fotó

kutya Ördög Nóra futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra rendíthetetlenül fut még külföldön is, ám nemrég egy kissé kellemetlen élményben volt része. Instagram-oldalán számolt be róla. 

Ördög Nóra futásra adta a fejét, és bizony külföldön is szalad. Most éppen Belfastban rója a köröket, ám eközben kellemetlen meglepetés érte. Nóri Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy a nagy rohanásban sikerült belelépnie egy kutyagumiba.

"Két dolog igazolódott be ma reggel: 1. Futni tényleg bárhol lehet, és mindenhol jól esik! Hello Belfast!!! 2. Nagyon fontos a jó futócipő. A lábadra passzoló, nem feltetlenül méregdrága, amivel a világ végére is elfutnál. Ha nincs, mindenképpen szerezz egyet! Nekem nagyon sokat segít! De, még a legjobb cipő sem kerüli ki helyetted a kutyakakikat" - írta Ördög Nóra fotójához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.