Bíró Ica búcsúzhat az otthonától: a lányával együtt lakoltathatják ki

kilakoltatás otthon svájci frank Bíró Ica végrehajtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán írta le Bíró Ica, hogy hamarosan kilakoltathatják, hiszen nem tudta fizetni svájci frank alapú hitelét. Úgy tűnik, most már nincs menekvés, a lányával együtt mennie kell a házból. 

Ahogy mi is megírtuk: Bíró Ica nem tudta fizetni a svájci frank alapú hitelén megnövekedett törlesztőrészletét, ezért a lányával együtt lakoltathatják ki a volt modellt.

Hivatalos papírt még nem kapott, de a kilakoltatási moratórium kilátásba helyezte, hogy akár november 15. előtt távoznia kell otthonából. „Ez olyan stressz, ami feldolgozhatatlan. Nem kívánom senkinek, amikor megjelennek a rendőrök meg az új jövevények, lakók és a végrehajtók, és arról van szó, hogy tűnjek el az otthonomból” – mondta a volt modell a Story Extrának.

Aláírattak vele egy olyan papírt, hogy ha kell, elhagyja az ingatlant. Amennyiben ezt nem teszi, leszerelik a zárat. Nemrégiben még úgy nyilatkozott, hogy erős, és bízik abban, hogy megoldódik a helyzete. Ám most már nagyon megviselik a történtek.

„Az idegösszeomlás szélén állok, és uralkodnom kell magamon. Nagyon sok rossz tünetem van, amire vigyázni kell, kezelést is kapok. Felügyelet alatt vagyok” – nyilatkozta Bíró Ica.

„Ne tegyenek oda, ne vegyék el az otthonomat. Ez embertelen” – mondta könnyekkel küszködve a volt modell, aki a többszázezres törlesztővel már nem tud megküzdeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.