Gregor Bernadett megmutatta az otthonát

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
kutya Gregor Bernadett tengerimalac állatok otthon macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
6 macskával, 2 kutyával és 2 tengeri malaccal osztja meg a lakását Gregor Bernadett. A színésznő most bepillantást engedett az otthonába. Azt is elárulta, hogyan érzi most magát, hiszen nemrégiben váltak el férjével, Szarvas Attilával. 

Gregor Bernadett színésznő és férje, Szarvas Attila nemrégiben váltak el. A színésznő most megmutatta, hogyan éli a mindennapjait az otthonában, amit 6 macskával, 2 kutyával és 2 tengeri malaccal oszt meg.

Mint mondta: ez egyáltalán nem jelent terhet számára, hiszen gyerekkorától kezdve látta, hogyan kell gondoskodni az állatokról. Egyik kutyusát egy állatotthonból fogadta be, úgy érzi, az eb tudja, hogy megmentette az életét. „A hálószobából ki szoktam csukni az állatokat, mert szeretek nyugodtan és jól aludni, de Rozinak nem régóta, de megengedem, hogy bejöjjön” – mesélte a színésznő, akinek a lábánál foglal helyet a kutyus egy külön takaró alatt.

„Szeretem az életemet, nem tudok mást modnani. Azt érzem, hogy most pillanatnyilag egy biztonságos, harmonikus, kiegyensúlyozott életet élek, olyat, amit én szeretek” – osztotta meg a Mokka nézőivel Gregor Bernadett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.