Lakberendezési irányzatok, melyek 2018-ban már nem lesznek menők

Forrás: Shutterstock -
2018 otthon trendek edison izzó konyha lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már megmutattuk, mik lesznek a 2018-as év lakberendezési trendjei, most pedig elhoztuk azokat a tavalyi topokat, melyek bizony rohamosan veszítenek népszerűségükből. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ezektől azonnal meg kell szabadulnod, szóval ne kezd el szétbontani például a konyhádat. Csupán egy útmutató, ha most szeretnél valami újat venni, netán felújításra adnád a fejed, és fontos számodra a trendiség.

Csupasz körték

Az Edison izzók már tavaly is népszerűek voltak. Antik hatásukkal egyaránt jól mutatnak a hagyományok előtt tisztelgő és végtelenül modern enteriőrökben is. A múlt eme szépsége akkor érvényesül igazán, ha hosszú zsinóron lóg a mennyezetről, rézzel kombinálva tudod a legjobban kihozni a szépségét. Mindezek ellenére, a szakértők szerint lassan kikerül a lakberendezési trendek listájáról. Ebben része lehet annak is, hogy fényforrásként, igencsak elmarad a többi izzótól.

Edison izzók Forrás: Shutterstock

Gránit munkalapok

A kvarc finomsága és a márvány szépségét egy ideig háttérbe szorította, legalábbis ami a konyhákat illeti. A gránit sokoldalú és kevés karbantartást igényelő munkalapként azonban idén veszíteni fog népszerűségéből.

Gránit munkalap Forrás: Shutterstock

Nyitott polcok

Bár rengeteg lakberendezési fotón jelentek meg, az életben nem voltak igazán kihasználhatóak. Ezért is lehet, hogy az idei év felszámolja őket. A praktikus pakolásra szinte teljesen alkalmatlanok, gyakorlatilag díszként funkcionálnak, melyre olyan helyiségekben, mint például a konyha, nincs se szükség, se felesleges hely.

Nyitott polcok Forrás: Shutterstock

Rose gold

Ez a csodás szín azért fog idén eltűnni, mert az emberek egyszerűen megunták. Továbbá kevésbé kombinálható és sokan nőiesnek tartják, mely révén a férfiak háttérbe szorultak. Ezt az idei évben uralkodó fém, a réz fogja leváltani.

Rose gold Forrás: Shutterstock

Újrahasznosított fa

Más néven regenerált fából készült bútorok. Nos, környezettudatosság ide, környezettudatosság oda, ennek a fajta anyaghasználatnak 2018-ban leáldoztak. A mímelt rusztikusság helyett, idén a valódi antik faáru felé fordulunk.

Újrahasznosított fa Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.