5 élelmiszer, amit illessz be az étrendedbe, ha lapos hasra vágysz

Forrás: Shutterstock -
fogyás élelmiszer lapos has
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapos hasra vágysz? Akkor illeszd be az étrendedbe a következő élelmiszereket!

Tejsavófehérje

A tejsavófehérje képes elnyomni az étvágyat és teltségérzetet okoz. Kevés kalóriát tartalmaz, ráadásul csak sokára éhezünk meg tőle. Elősegíti továbbá a zsírégetést, tehát fogyaszt is.

Csilipaprika

A fűszeres ételek képesek 20 százalékkal meggyorsítani az anyagcserét. Emellett a csilipaprikában lévő kapszaicin elősegíti a fogyást és javítja a szív egészségét.

Gyömbér

A gyömbér fogyasztásával teltségérzet érhető el, ezáltal később éhezünk meg, tehát elősegíti a fogyást. Kutatások bizonyították, hogy ez a szuperélelmiszer javítja a zsírégetést és a szénhidrát megemésztését, valamint szabályozza az inzulinszintet.

Lapos has edzés nélkül? Nem lehetetlen Forrás: Shutterstock

Kókuszolaj

Kutatók kiderítették, hogy anyagcsere-javító hatása van a kókuszolaj fogyasztásának. Arra ösztönzi a szervezetet, hogy tárolás helyett inkább elégesse a kalóriákat.

Papaya

Igazi szuperélelmiszer a papaya. A gyümölcs gazdag C- és E-vitaminban, valamint antioxidánsokban. Érdemes ezt nassolni csokoládé helyett, hiszen nagyon kevés benne a kalória, ráadásul nem is puffasztja a gyomrot – írja a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.