Nyári Edit első gyermekét várja, a baba neméről is beszélt

anyaság Nyári Edit Születés szülés gyermek énekesnő Dráfi Kálmán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Májusra várja első gyermekét Nyári Károly lánya, Nyári Edit énekesnő. Ő és férje, Dráfi Kálmán hegedűművész úgy döntöttek, nem szeretnék tudni, hogy kisfiút vagy kislányt várnak. 

Élő adásban, boldog kismamaként beszélt várandósságáról Nyári Károly lánya, Nyári Edit énekesnő. Ő és férje, Dráfi Kálmán hegedűművész májusra várják első gyermeküket. Az énekesnő még nem tudja, hogy meddig szeretne dolgozni, egyelőre jól bírja a koncertekkel járó izgalmakat.

A Fem3 Café műsorában a baba neméről is beszélt, melyről az utolsó pillanatig semmit sem fognak tudni. „Főképp a férjem ötlete volt, hogy maradjon meglepetés, mert ez a baba meglepetése. És a karácsonyi ajándékot sem nézzük meg előre. Valóban ebben a várakozásban ez ad még egy pluszt, így még izgalmasabb” – mesélte a boldog kismama.

Azt is elárulta, majd a várandósság végének közeledtével rendezik be a szobát semleges színekkel, hogy mindkét nemhez passzoljon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.