Elhunyt Karl Lagerfeld divattervező, a Chanel kreatív igazgatója

Forrás: Getty Images/2017 Peter White/Peter White -
divattervező halál Chanel Karl Lagerfeld tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Chanel divatmárka kreatív igazgatója, Karl Lagerfeld. Halálának okáról egyelőre keveset tudni. 

Fehér ing, napszemüveg, tarkón összefogott ősz haj: ezekről a védjegyekről bárki felismerhette Karl Lagerfeld divattervezőt, aki több mint 30 éve volt a Chanel divatmárka kreatív igazgatója.

A divatmogul kedden hunyt el 85 éves korában. A Mirror cikke szerint hetek óta betegeskedett, a január 22-i párizsi show-ján sem jelent meg, ami eddig soha nem fordult elő. Most fáradtságra hivatkozott, kollégáját, Virginie Viardot kérte meg, hogy képviselje őt.

Halálhíre azonnal bejárta a világsajtót, ám a pontos okot egyelőre nem nevezték meg.

Karl Lagerfeld örökre lehunyta a szemét Forrás: Getty Images/2017 Peter White/Peter White

"Önmagam karikatúrája vagyok" - 5 idézet Karl Lagerfeldtől

Tragikus hirtelenséggel, 85 éves korában elhunyt korunk egyik legnagyobb divattervezője, Karl Lagerfeld, akinek a neve szorosan összefonódott a stílussal, a minőséggel, és persze a Chanellel. Rá emlékezünk idézeteivel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.