Caramel felesége, Szilágyi Szilvi elárulta, mikor jöhet a második baba

Forrás: Isntagram/sylviszilagyi -
Caramel kistestvér családbővítés Szilágyi Szilvia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és családja nagyon nehéz időszakon van túl: egy évvel ezelőtt leukémiát diagnosztizáltak kislányuknál, Szofinál. A kicsi szerencsére már jól van, így a szülők hamarosan teljesítik legnagyobb álmát: kistestvért kap.

Hála az idejében felismert betegségnek és a gyors beavatkozásnak, no meg az odaadó szülői gondoskodásnak, Molnár Szofi, Caramel kislánya kigyógyult a leukémiából. Az elmúlt egy évben a szülők mindent félretettek, kislányuk gyógyulása volt a legfontosabb. Mióta Szofi jól van, a második baba érkezésére is fel van készülve a pár.

Szilágyi Szilvia, Caramel felesége Forrás: Isntagram/sylviszilagyi

„Szeretném ezt a nyarat a családdal tölteni, nagyot utazni. Ezt eddig nem tehettük meg a betegség miatt. Ősszel pedig, ha minden jól megy, szeretnénk a kistesó-projektbe is belevágni. Szofi minden egyes nap már szinte követeli a testvért, és mi is nagyon várjuk már. Úgy érzem, maximálisan készen állunk, és régebben is készen álltunk rá, csak máshogy alakult az elmúlt év. [...] Most nagyon sok pozitív dolog történik körülöttünk, és nagyon hálás vagyok ezért az időszakért. Végre kicsit fellélegezhetünk” – mesélte a Blikknek Szilvi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.