kalóriaégetés sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha te is sokat hallottad már, hogy 10 perce mindenkinek van mozogni, de eddig fogalmad sem volt róla, hogy mi férhet bele ennyi időbe, akkor most mutatjuk a megoldást, mától pedig neki is állhatsz a 10 perces edzéseknek. Hajrá!

Ha kezdő életmódváltó vagy, és korábban nagyon keveset mozogtál, akkor egy 10 perces kardióedzés tökéletes indulás. A kardió kiváló kalória- és zsírégető mozgásforma, nem beszélve arról, hogy az aerob jellegű mozgás a szívre és a keringési rendszerre rendkívül jótékonyan hat, ezzel pedig az állóképességet is növeli. Igazi energiabomba lehetsz a rendszeres kardiózástól.

Ez a 10 perces gyakorlatsor otthon is könnyedén elvégezhető, nem igényel semmiféle eszközt. Kezdőknek azért is ajánlott, mert minden gyakorlatnak bemutatják a könnyített változatát, ha korábban nem mozogtál, kezdheted ezekkel, majd fokozatosan áttérhetsz a nehezített kivitelezésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.