Ne feledkezzünk meg a magasztos szófákról

kanapé nappali otthon fotel bútor lakberendezés szófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szófa manapság sajnálatos módon igen mellőzött darabbá vált, pedig remekül kihasználható, és kényelmes bútorról van szó. Bár elsőre talán mindenkinek egy antik szépség jut az eszébe róla, ma már egészen modern kollekciókból is lehet válogatni.

Egy nappali berendezése sokat elárul a lakójáról. Az, hogy milyen bútorokkal rendezed be a szobát, megmutatja, hogy mit jelent számodra az otthonod központi helyisége. A sok ülőalkalmatosság vendégszerető, míg a puha, díszpárnákkal gazdagon megrakott kanapé az otthon melegét kedvelő tulajdonost sejtet. Bármelyik típusba is tartozz, a szófa remekül illeszkedhet az életteredbe.

A kanapé és a fotel elegáns szerelemgyereke

Forrás: Press Loft

Vannak, akik a letisztult, modern formákat, mások inkább a retró vagy épp régies berendezést kedvelik. A kanapéfoteleknek is nevezett – bár azoktól kissé eltérő – szófák ma már valamennyi igénynek megfelelnek. A legjobb, hogy épp úgy használható kanapéként, mint egyszemélyes ülő-, fekvő alkalmatosságként. Térbe állítva is csodás látványt nyújt, de fal mellett is kiváló szolgálatot tehet.

Összegyűjtöttünk pár típust, hogy lásd, milyen változatos ez a bútor:

1. Delaktig fekvőfotel – ikea.hu 169.990 Ft, 2. NS szófa – formavivendi.hu 449.000 Ft, 3. Monica kortárs designer bükkfa szófa – barokkbutor.hu 314.900 Ft, 4. Bársonyszófa – anitadecor.hu 119.000 Ft, 5. Ivory kétszemélyes szófa – spatrendmaxcity.hu 635.000 Ft, 6. Cupido szófa – brwbutorhaz.hu 211.900 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.